Service & naverkoop

Financieringen

Financieringen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun Peugeot financieren met een formule aangepast aan het budget en aan het gebruik van de wagen. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden voor particulieren en professionals en kies voor een financieringsformule op maat van uw noden.

Eenvoudige financiering van uw Peugeot

Bij Peugeot kan u een nieuwe of tweedehandsprivéwagen kopen met een financieringsformule aangepast aan uw budget en het gebruik van uw wagen. Kom gerust eens langs, dan stellen wij u graag de verschillende mogelijkheden voor.

Peugeot Private Lease

Met Peugeot Private Lease kan u ook als particulier regelmatig uw wagen vernieuwen zonder de beslommeringen van de verkoop van uw huidige wagen en de financiering van uw nieuw voertuig. Peugeot regelt alles. Kies voor Peugeot Private Lease en neem zonder zorgen plaats achter het stuur van uw splinternieuwe Peugeot.

All-in packs

Geniet van uw vrijheid en koop uw Peugeot met een financiering op maat van uw budget en van het gebruik van uw wagen. Ontdek de all-in packs voor de financiering en het onderhoud van uw wagen.

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Peugeot Traxxion Waarschoot